Business Oferte
Sibiu

Terminale de tip self-service drept un salariu suplimentar. T-11

 
Plasat:
16.11.2015, 20:49
Preţ: 1 050 €
Preț negociabil
Advertisment:
Bună ziua!
Compania noastră efectuează şi realizează terminalele self-service, parcomate, chioşcuri de informaţii.
Aş vrea să vă ofer să vă începeţi o afacere proprie cu profit bun la capital şi riscuri minime. Este un start uşor, un payback rapid şi un venit înalt! În asemenea tip de afacere principalul lucru este să ghiciţi locul unde se va pune terminalul self-service. Acest lucru face 100% din succesul Dvs. Cu cât mai multă lume, cu atât mai multe tranzacţii. Ideale ar fi locurile unde trece multă lume, precum staţii, străzi aglomerate, răscruci, supermarketuri, magazine, bănci, universităţi etc. Un mare avantaj al acestui tip de afacere constituie faptul că acesta abia se dezvoltă în România şi Republica Moldova. Aveţi toate şansele să ocupaţi cele mai profitabile locuri pentru terminalele Dvs.
Ţineţi minte că acest tip de afacere se dezvoltă în mod extrem de rapid, ajungând la o popularitate foarte ridicată. Afacerea cu terminale este larg răspândită în Ucraina şi Rusia. În ziua de azi, este greu să ne închipuim viaţa fără un self-service sau un chioşc de informaţii. Sunt peste tot. Un mare avantaj aici constituie şi lipsa de cozi, personalului nepoliticos de deservire, un şir imens de servicii prestate care pot fi achitate cu ajutorul terminalului. Achitarea unui serviciu vă ia doar câteva minute. Iar în câteva secunde după aceasta, fondurile vor ajunge în contul Dvs.
Deschiderea unei proprii afaceri este mult mai simplă decât vi s-ar putea părea. După ce deveniţi proprietarul câtorva terminale self-service, vă rambursaţi foarte repede banii şi veţi obţine un profit înalt. În plus, veţi avea şi încredere în propriul viitor. Acest tip de afacere nu vă cere un capital mare de start, aduce un profit permanent şi vă şi lipseşte personalul pe care trebuie să-l controlaţi tot timpul.

(!) Mare varietate de culori.

Modelul Fotografiată T-11
self-servicekiosk.com
Advertisment:
Preţ:
1 050 €
Tip anunţ:
Vând, vânzare, se vinde
Categoria:
Localitate:
Târguială:
negociabil...

Informație de contact:

Număr telefon de bază:
+380933625916
Advertisment:

Scrie un mesaj (pune o întrebare) autorului anunțului

Numele, Prenumele Dvs:
Adresa E-mail a Dvs:
(Adresa e-mail nu va fi publicată pe paginile site-ului)
Telefonul Dvs:
Completați câmpurile E-mail și Telefon, pentru ca autorul să Vă răspundă.
Mesajul Dvs:
Introduceţi codul de pe imagine (doar cifre şi litere latine)
Apăsați butonul ”Schimbă codul” până când veți obține un cod vizibil.
Schimbă codul
Anunțurile vecine Business Oferte Sibiu:

INCHIRIEM SALA DE CURS LA PRETURI AVANTAJOASE

LASEDO S.A. va pune la dispozutue pentru inchiriere, o sala de conferinta pentru cursuri, seminarii, workshop-uri, sedinte, intalniri de afaceri, prezentari, training-uri. Capacitatea salii este de 25-30 ...
AcasăHartă SiteCondiții de utilizareAjutorContacte
Se încarcă ...